A házat kifejezetten pároknak találtuk ki, rendeztük be. Nagymaros felett, a Mihály-hegyen található, távol a város zajától, mégis csupán pár perces autóútra, ha valaki a Dunaparton szeretne vacsorázni. Az alsó szinten nappali, gazdagon felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba várja a vendégeket. A tetőtérben lett kialakítva a hálófülke, ami létrával közelíthető meg. Ha valaki inkább lent szeretne aludni, a nappaliban elhelyezett kényelmes, nagyméretű kihúzható kanapén teheti meg.

A nappaliból nyílik büszkeségünk a 25 négyzetméteres terasz jacuzzival, reggelizőszettel, nyugágyakkal, függőággyal és meseszép dunai panorámával.

A kertben bográcsozásra és sütögetésre alkalmas tűzrakóhely van.

A ház légkondicionált. Fűtésről elektromos panelek és padlófűtés gondoskodik.Ha kipihente magát, vagy aktívabban szeretne pihenni: a közelben túra útvonalak, a Julianus kilátó, erdei és dunaparti kerékpár utak. Nagymaros egyre színesebb kulturális és gasztronómiai közege: termelői piac, hagyományos pékség, kézműves fagyizó. Kicsit távolabb a Börzsöny végtelen erdei és kisvasút, a Visegrádi Fellegvár, Szentendrei-sziget, Kisoroszi szigetcsúcs, a verőcei strand, Esztergom, Vácrátóti Arborétum.